Benvinguts al lloc web de Amparo Moreno.

En aquest lloc podreu veure fotografíes d´estudi, fotografíes industrials, d´events i reportatge social de tot tipus, per a qualsevol informació ó presupost no duptes a contactar amb nosaltres.

Per a nosaltres la fotografía és la forma que tenim per a captar els moments més tendres, les il.lusions, els somnis i tot allò que mai podrem oblidar amb una mirada.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Bienvenidos al sitio web de Amparo Moreno.

En este lugar podrá ver fotografías de estudio, fotografías industriales, de eventos y reportaje social de todo tipo, para cualquier información ó presupuesto no dudéis en contactar con nosotros.

Para nosotros la fotografía es la forma que tenemos para captar los momentos más tiernos, las ilusiones, los sueños y todo lo que nunca podremos olvidar con una mirada.